Debreceni fiatal vállalkozók, egyesüljetek!

Helyi hírek

Debrecen új rendezvénysorozata: Business és party, egy helyen.

Céljaink vannak, többet akarunk kihozni az életünkből, igyekszünk jó példát mutatni és jó példákat követni, és igen, szeretjük a sört is. A Business & Beer egy új rendezvénysorozat Debrecenben, ami célzottan ambiciózus, fejlődni akaró egyetemistáknak, és fiatal vállalkozóknak szól. 

Rólunk, nekünk, tőlünk

“Havonta egyszer tudok találkozni azokkal, akikkel ugyan úgy gondolkodunk, projekteket dolgozunk ki, céget vezetünk és mindannyian azon vagyunk, hogy cselekedjünk és előre haladjon az életünk.” -Mondat az 1. Business & Beer egyik résztvevője, és ezzel össze is foglalta a lényeget. A rendezvény célja egy fedél alá hozni a város meglévő és leendő fiatal vállalkozóit, hogy ők közösséget alkotva együtt még nagyobb célokat tudjanak elérni.

Tematika

A Business & Beer mindig egy olyan téma köré épül, ami segíti a jelenlévők fejlődését. Az 1. rendezvényen a “networking” volt a téma, a 2. estén pedig a branding & márkaépítés lesz porondon. Előadóink, Lakatos Gergely (vezérigazgató, Panyolai Szilvórium Zrt.) és Nagy Barna (ügyvezető, Kreatív Vonalak Kft.) a márkaépítés szakértői vezetnek majd be minket a téma kulisszái mögé.

Kedvet kaptál?

Ha igen, gyere el bátran, akár egyedül is, vagy a barátaiddal. Ebben a közösségben nincsenek idegenek: ha valakit nem ismersz, lépj oda hozzá, mutatkozzatok be egymásnak és már kereshetitek is a kapcsolódási pontokat egymás között: valószínűleg fogtok találni, hiszen ezért vagytok mind ketten egy rendezvényen. Ezen a rendezvényen minden az együttműködések és a megoldások körül forog.

fivosz_debr_0113_cover

Mikor és hol?

Helyszín: Kazánház Egyetemi Klub

Időpont: 2015.02.06 péntek, 18:30

Ha el szeretnél jönni a 2. Business & Beer-re, kérlek jelezd nekünk a Facebookon, és regisztrálj a Business & Beer weboldalán!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/518764238266850

Regisztráció: https://www.businessandbeer.hu

Szervező: FIVOSZ Hajdú-Bihar megye

Need more info?

Ha Te is olyan vagy, aki szeret 110%-osan tájékozott lenni (hiszen a tájékozottság magabiztossá tesz, Frei Tamás is megmondta) akkor van egy jó hírem: a napokban készült egy bő hét perces interjú a Business & Beer-ről a Campus Rádióban. Az interjút erre a linkre kattintva tudod meghallgatni.